Izdelava spletnih strani

KM Studio
POŠLJITE POVPRAŠEVANJENAŠE REFERENCE

Spletna stran

SEO

Search engine optimization je orodje s katerim spletna stran pridobi prepoznavnost v spletnem brskalniku.

Poljuben dizajn

Vsaka spletna stran je narejena po poljubnem dizajnu. Smo zelo fleksibilni in poskušamo vsako vašo idejo uresničiti.

Mobilna odzivnost

Večina obiskovalcev spletnih strani je preko telefona. Zato je vsaka naša spletna stran odzivna na vse dimenzije ekranov.

Spletna analitika

Spletna analitika prikaže število obiskovalcev spletne strani. Prav tako prikaže čas in zanimanje obiskovalca na spletni strani.

Zakaj vsako podjetje potrebuje spletno stran

Povečano število strank

Že Januarja 2021 je bilo v Sloveniji 1.72 miljonov uporabnikov interneta. Spletna stran omogoči pridobivanje stranke iz koderkoli kjer je internet na voljo. Z našo analitiko implementirano v spletno stran boste lahko povečanemu številu strank v živo sledili.

Povečana dostopnost strankam

Vsakemu od nas se je že zgodilo, da smo nekaj potrebovali v zadnji minuti, trgovina ali podjetje pa se je že zaprlo. S spletno stranjo je dostopnost podjetja zmerajšnja. Kdorkoli lahko kadarkoli dostopa do vaše spletne strani in si izbere, prebere ali pa pogleda kaj o vašem podjetju.

+

Hitrejše seznanjanje strank

Vsaka obstoječa in nova stranka si čim prej želi pridobiti najnovejše informacije glede vašega podjetja. To je najhitrejše mogoče samo preko interneta. S spletno stranjo se tako omogoča strankam verodostojen in hitro posodabljajoč informacijski center.

Priznanost podjetja

S spletno stranjo bo vaše podjetje pridobilo priznanost. Na spletni strani so uradni podatki podjetja preko katerih pridobi podjetje zaupanje od stranke. Stranka vas tako lažje najde in vam hitreje zaupa.

NAŠE ZADOVOLJNE STRANKE

spletna stran

Zadružni dom Čezsoča

Zadružni dom Čezsoča je spletna stran s turističnimi nastanitvami v vasi Čezsoča. Imajo tri nastanitve “Vila Korošec”, “Pjerta” in “Zadružni dom (še v izgradnji).

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Katere lastnosti naj spletna stran vsebuje?

Katere lastnosti naj vsebuje spletna trgovina?

Kaj vam lahko oblikujemo?

6 + 13 =

STOPITE V KONTAKT Z NAMI

NA VOLJO SMO VAM VSAK DAN
POŠLJI POVPRAŠEVANJE